Winter Cyklomaraton HK - 2x gold

Napsal(a)  Zveřejněno: 17. 01. 2016

Tento víkend patřil již tradiční zimní akci pro nedočkavé cyklisty, Winteru HK. Za náš tým se na start postavili 3 odvážní členové ve složení P. Krtičková, M. Chutný a M. Cimbůrek. Závod se jel v zimní atmosféře hradeckých lesů v příjemných teplotách kolem nuly. Všichni tři závoďáci nastoupili na delší variantu trati v podobě dvou okruhů po 20ceti kilometrech. První dělení přišlo hned v úvodu závodu na dobře známém cílovém kopci Rock Machine Hradeckého poháru. Trať byla poměrně rychlá, zem pokrýval jen poprašek sněhu, který dotvářel zimní atmosféru, ale na výkon závodníků neměl zvláštní vliv. Ač zastoupeni v menším počtu, barvy HSK se v zimním závodě neztratily. Petra a Martin si drželi v závodě slušné pozice a hravě obkroužili obě kola. Cíllovou pásku oba protli v nejlepším čase své kategorie a 1. závod roku začli nejlépe jak mohli, prvními místy. Michala závod nezastihl v nejlepší formě a ze závodu nakonec odstoupil.

7. Winter HK je nyní již minulostí, ale již za necelé 3 měsíce se na stejné místě můžete těšit na 2. ročníky závodu Amix Biřička, kde doufáme, že se sejdeme opět v hojném počtu.:)

Zimnímu tréningu zdar.

Přečteno: 1963 krát

Nejnovější od Martin Chutný

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček