Winter 2014

Napsal(a)  Jirka Nádvorník Zveřejněno: 21. 01. 2014

První ostrý test sezony patří tradičně Winteru Okolo Hradce se startem na Biřičce. Kdo se těšil na mráz, led a sníh, tak měl již po několikáté smůlu a musel se spokojit s teplem, sluncem a troškou toho bahna. Ačkoliv se jedná o domácí podnik, zájem v týmu nebyl nikterak valný, což se dá s ohledem na stav trati pochopit. Ti co Winter absolvovali, dnes už s hřejivým pocitem na srdci vzpomínají a bilancují. Do sedla se nakonec vyhoupl Jarda R., Zdenda V., Petr Velík, rodinný tým opět vytvořili Josef se synkem Jeníkem, něžnější, hezčí, ale stejně bojující pohlaví reprezentovala Petra a v premiérově prvním ročníku běžecké části winteru si svoji premiéru v běhu protrpěl a odbyl Jirka N.


Okrajově můžeme z běhu poinformovat, že Jirka běžel jako o život. V cíli to chvíli vypadalo, že ho to ten život bude i stát, ale nakonec se srdce uklidnilo, laktát se vstřebal a výsledkově z toho bylo 14.místo, což s ohledem na věk, zkušenosti a roční období znamená téměř vítězství.
V pravé poledne se překvapivě velký počet cyklistů vydal na bikové okruhy. Škoda, že startovaly obě trasy dohromady. Naši borci, co jeli krátkou, to netušili, a tak jim nezbylo nic jiného, než jet zezadu. Neznalost zákona a propozic však neomlouvá a na výmluvy tady máme jiné týmy, případně jedince.
Winter 2014 nám přinesl dva cené kovy, na poctivé 40km trase Petra vyhrála s přehledem svojí kategorii slečen. Na jednookruhové verzi Šplíchalovci potvrdili svoji cyklistickou dominantu v rodinných týmech a k pozdnímu nedělnímu obědu si přivezli trošku toho poctivě vydřeného zlata.
Ostatní borci bojovali, nevzdali a příkladně reprezentovali náš tým.

Přečteno: 11424 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček