Skvělé výsledky z Mamuta

Napsal(a)  Zveřejněno: 11. 05. 2014

Pro každý velký tým je velice důležité výsledkové zapojení co nejširšího okruhu členů. V letošní sezóně se nám to daří, a tak nejen lidi od kterých se to čeká, ale i další vystupují na podium v různých závodech.

Včerejší Mamut v Přerově přinesl dvě medaile. Na silniční trasu 84km vystaroval Vláďa Doksanský podporován Jirkou, s cílem vybojovat nějakou z medailí v jeho kategorii 60+. To že z toho bude hned vítězství, je překvapení snad jen pro ty, co s ním netrénují. Vláďa ztratil na vítěze pouhých 11minut a s přehledem vyhrál svoji kategorii. Jirka dojel na 15.místě (9.kat, -1.24min).

Do bikového závodu na 55km byl vybrán Expen s Cimbou. Na startu přítomný J.Jobánek dával tušit, že volné jsou umístění až od druhého místa níž a právě o dvojku měl eminentní zájem Petr. Podle účastníků nebyla trasa nejlépe značena a její zabezpečení nebylo na takové úrovni jako na podobných závodech. často se bloudilo a vracelo. Petr nakonec zašpurtil na druhém místě, necelé 4 minuty za neohroženě jezdícím Jobánkem. Druhý v boji Michal Címburek dojel na 14.místě (6.kat, -12.45min)

Přečteno: 1833 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček