HSK je vidět i za oceánem!

Napsal(a)  Zveřejněno: 14. 06. 2014

Kanada na pokračování...:)

Když už se mi podařilo sestavit tak složitě silničku, tak jsem se porozhlížela po nějakém závodě.
Velké závody tu jsou za 2 týdny, ale přeložit letenku kvůli tomu mi neprojde! Tak jsem vyhmátla místní závod a ejhle, jeden "skoro za domem", tak beru ten úžasný stroj a vyrážím!
Podle propozic jsem tedy dojela k místnímu letišti. Postupně se tam sjížděli borci s časovkářskými speciály. Trochu mě to znejistilo.  Nechala jsem si tedy od jednoho alespoň dohustit kola na 80PSI...měkké, ale lepší než předchozích 60 PSI:)
Po prezentaci jsem zjistila, že startuji první. Startovním polem probleskávaly dotazy odkud, že to jsem a jak jsem se sem dostala...doufám, že si všichni aspoň pak našli, kde je Česko!
No a pak hurá na trať! Dva okruhy na 15 km hodně bolely, ale všichni, kdo jsme tam kroužili jsme se povzbuzovali navzájem! Průměr 31,7km/h není zázračný, ale vzhledem k podmínkám dobrý.
Opravdu příjemná atmosféra a dobrá trať! Vyhrát ženskou kategorii nebyl takový div, žádná na 30 km nestartovala, (podle slov pořadatelky je to na ženské moc dlouhé).
Pár závoďáků jsem ale prohnala, takže HSK i v Kanadě bylo vidět!
Možná další pole působnosti pro expandující HSK?:)

Přečteno: 2256 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček