5. ročník Hradeckého poháru

Napsal(a)  Zveřejněno: 12. 01. 2015

Vaše pozitivní reakce a trvalá podpora nás vyhnala ke kulatému stolu a do pedálů.

Nejdříve jsme pro Vás navrhli z velké části novou podobu hlavní dospělácké tratě a nyní máme již termínovou listinu.

Základní podoba Rock Machine Hradeckého poháru 2015 je tedy stanovena. Doporučujeme Vám si pozorně přečíst aktuelní propozice na stránkách RMHP.

On-line přihlašování do jubilejního 5. ročníku tohoto pohárového seriálu MTB závodů a do 2. ročníku jeho běžecké části bylo již spuštěno.

Opět to bude 10 závodů a opět budou závodními dny úterky, mimo 2. a 3. závodu. Ty se budou konat ve sváteční pátky a navíc netradičně v dopoledním čase.

Stejně jako v minulých ročnících, tak i letos se RMHP bude jezdit a běhat v Hradeckých lesích za Biřičkou. Nejstarší dětská kategorie, junioři a dospělí se však mohou těšit na úpravy jejich tratí. Na novou část RMHP jsme vzali i naše kamarády a veřejně uznávané cyklistické kapacity, kteří nešetřili chválou na novou část tratě. Celkový distanc by měl zůstat zachován. Rovněž běžecká trasa bude pozměněna. Nové okruhy Vás krom již známých cest a cestiček zavedou i na zatím nepoužívaná místa, můžete se těšit hlavně na zábavný singlík. Podobu letošních tratí zveřejníme později a to v okamžiku, kdy obdržíme povolení od majitelů dotčených pozemků.

Pro letošní rok připravujeme ve stejné lokalitě za Biřičkou i jeden samostatný MTB závod pod názvem „Rock Machine Hradecký Long“. Ten bude delší než RMHP a nebude jeho součástí. Jeho termín je předběžně stanoven na sváteční pondělí 6.7.2015. Pokud půjde vše podle plánu, tak podrobnosti o něm se zde včas dozvíte.

Přečteno: 1889 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček