AMIX Biřička 2015 již na sváteční pondělí

Napsal(a)  Zveřejněno: 01. 07. 2015

Presentovat se můžete od 9hod, v 10.30hod startujeme. Závod má vypsané kategorie od juniorů po masters. Amix Biřička je Vaše výzva, zvládnete to! Těšíme se na Vás!

100% les, a hlavně žádný asfalt na trati. Lesní cesty, lesní pěšiny a příjemný stín hradeckých lesů na Vás čekají při pondělním závodě Amix Biřička 2015. Startujeme v pondělí na svátek dopoledne v 10.30 hod. Děkujeme za sdílení a přivezte si sebou fanoušky, bude se jim to líbit, navíc se mohou osvěžit na Biřičce!

Na pondělí slibuje partička kolem paní Honsové a pana Karase pěkné teplíčko. Takže dbejte velkou pozornost správnému oblečení na závod! V prostoru startu cíle bude pro závodníky občerstvovací stanice a také mini občerstvení, kde budeme točit pivko a nějaké to nealko. Ke zchlazení těla můžete použít i Biřičku. Při parkování doporučujeme využít parkoviště na mapě viz FB HSK cycling team - údálost AMIX Biřička. Pokud budete parkovat v uličkách směrem k rybníku, tak dbejte pozornosti dopravnímu značení, botiček má Městská policie dost.

Přečteno: 2243 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček