Třebovský maraton + výjezd na Šerlich = 3 bedny

Napsal(a)  Zveřejněno: 15. 06. 2014

V České Třebové se dnes konal 6.ročník bikového maratonu, závodu s úžasným profilem, skvělou trasou a perfektním zabezpečením. Price money přilákalo na start spoustu bankovkychtivých eliťáků, a tak včetně normálních smrtelníků vyrazilo do místních kopců zhruba 200 lidí. Náš tým nastoupil bez elitní čtyřky, největší šanci na bednu měla Zuzka, která už potřebovala prolomit smůlu čtvrtých míst. Zuzka se s tratí 65km porvala a v cíli tak mohla slavit společně s týmem druhé místo. Dobře zajel i Michal Cimburek, který skončil za druhou desítkou.

Dobrušský pohár pokračoval nejkratším silničním závodem v republice, o to ale těžším. Jelo se z Dobrušky na Šerlich. Čekalo se, jak si povedou specialisti DP, někteří dokonce vyměnili své rámy za o generaci novější, navíc s překvapivě o mnoho lepší geometrií. Žádná senzace se nekonala, od Deštné závod kontroloval Lukáš s P.Liebichem a oba dva se stali vítězi svých kategorií. Po zranění ruky se k závodu vrátil M.Chutný a hned z toho bylo 3.místo v kategorii mladíků. Zdenda dojel v kategorii veteránů na 6.místě.

Přečteno: 2234 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček