Ratibořice: 1.místo Tomáše, Lukáš s Expenem v TOP 5

Napsal(a)  Zveřejněno: 27. 04. 2015

1., 4 a 5.místo v kategorii na Ratibořickém maratonu. Zejména v celkovém pořadí jsme čekali více, ale sezóna začíná a střílet ostrýma teprve budeme.

Jako report ze závodu tentokrát sharujeme zápisek našeho tréninkového kolegy, přítele a úplně největšího kamaráda Romana Šťastného. Lépe bychom to nenapsali, tak proč ztrácet čas.
Team result: Lukáš 11/4, Expen 13/5, Tomáš 30/vítěz junior, Vláďa 120/42-defekt, Radek 121/43
Happy comment:
Ratibořický Maratón bych nazval první prověrkou závodní sezóny, test výkonu, síly, pro někoho i psychické odolnosti Emotikona smile Na startovní čárě se to hemžilo hvězdami, které měli žížu vyhrát. Káňa, Šíla,Splíťas,(takhle mimo jiné i dojeli) a pak kategorie hobitů, znovuzrozený Šulin, vyšvihanej Pospa, Hejsek, Jaruch,Expen,Čapíno,Bukva atd.
Po startu se jede asfaltová pasáž za autem docela v klidu až do prvního kopce, kde za to každej začíná brát. Kaňa, Šíla, já a pak nevím Emotikona smile vjíždíme do lesa , kde jde přes mne Šulin, jsem 4. což je good, ale fresh moc už moc nejsem, mám na ně asi 10m, pak mě dává Splítas. Horizont se blíží a já vím, že není důvod plašit. Jedem dolů, všechno se to sjelo a do Ratibořic nás jede asi 50ks. Jede se normálně, žádnej stres, ten přichází na dalším kopci, kde za to vzal Šíla, všichni jdou po něm, mám na těch 10lidí diru, roztáčím nohy pomalu,ale chytám se, dojiždím je všechny a jdu na špic. Nahoře jsem 1.ale pěkně poblitej. Pořád nás je moc. Za chvíli krátkej sjezd a pak prává up, tam mě loni odpárali. Takže uvidím co letos. Klasika jde Kána, Šíla no prostě všichni jdou šrot, zase mám díru ale nechci tady zůstat zas jak loni, takže jedu hranu. Cvaknul jsem je, jsem s nimi, v tu chvili se zvolnilo a já se ozval at se jede, kucí kontrolvali „ tak jeď kurwa ty, co furt my “
Emotikona smile
Já neměl sílu jim odpovídat, že bych klidně jel, ale nemám z čeho. Trošku tam byly emoce, Káňa chtěl vodjet, ale to nikdo nechtěl:) Na špic šel Čapíno, jel jak magor, vlál jsem na konci a myslel na to, jestli se na to nemám vy…..t. power docházela.Když jsme přijeli pod kratkej kopec na kraji lesa, kde byla kořenová pasáž, tak jsem si vystoupil. Nešlo to jet jak idiot hod a půl. Dojel mě Marek Muller a další 3 borci. V tu chvili mi to ještě nechutnalo, s nimi jsem se pomalu dával dokupy. Na delších pasaží byli vidět 2 týpci co nejeli úplně spolu. Šli jsme po nich, poznal jsem Jarucha, kterého jsme za pár km nabrali a ten další před námi byl Expen. Už se mi plašily kopyta, abychom ho taky dojeli Emotikona smile
Bojoval, ale byl sám a my se točili. V lese před cílem v tom trošku těžším sjezdu jsem odjel ze své skupiny a dojel Expena, zkusili jsme ve dvou odjet, ale asi za km nás sjeli.
Bylo nás cca 8 a valili do cíle, respektive na škvárový cílový ovál, nemám ho rád, každej tam chce najíždět první a jede na lokty,je to o hubu. Najíždím do něj asi čtvrtej a flek si držím, špurta naší skupiny vyhrál Expen před Markem. Dojel jsem celkově 17. což z loňskýho 8.místa beru jako provar. No nebudeme si věšet hlavy, jedeme dál Emotikona smile
Tak zase někde kucííí, bylo to fajne ……

Přečteno: 2361 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček