Hradecký pohár a Amix Biička 2016

Napsal(a)  Zveřejněno: 13. 01. 2016

Hlásí se tyrkysový pořadatelský tým. Zdravíme Vás v novém roce a předem dovolte popřát spoustu cyklistické radosti a mnoho času na ten náš společný jednostopý koníček. S ohledem na to, že mnozí z Vás jsou v plné zimní přípravě, přinášíme první dílčí informace o závodech pod hlavičkou HSK cycling teamu.
Letos vše odstartujeme velmi z ostra a to jednorázovkou, druhým ročníkem Amix Biřičky 2016. Tento úvodní podnik je přesunut z léta na začátek sezóny a tak si v deníčku zakroužkujte neděli 10.dubna. Charakter tohoto závodu, který v minulém roce získal od Vás spoustu kladných bodů, zůstane beze změn. Trasa a délka zůstávají stejné. Určitě nehodláme zvyšovat ani startovné. Dubnový termín bude pro Vás jedinečnou příležitostí otestovat svoji formu před sezónou.


Hradecký pohár bude mít i letos s největší pravděpodobností 10 závodů.
Předpokládané termíny: 19.4., 3.5., 17.5., 31.5., 14.6., 28.6., 12.7., 2.8., 23.8., 6.9. Po všech administrativních záležitostech Vám tyto termíny potvrdíme, aby jste si mohli s předstihem naplánovat své letní dovolené.
Novinkou a  zásadní změnou pro letošní rok bude centralizace závodu (startu i cíle) do prostor dosavadní prezentace, tak jak je to např. u Amix Biřičky. Dětské kategorie zůstanou věkovým členěním i délkou závodu stejné. Změna nastane u hlavního závodu, kde opět připravujeme částečnou změnu trasy, aby jsme se Vám neomrzeli. Pokud vše půjde, tak do týdne by měla být k dispozici mapka, kterou Vám rádi ukážeme.
Další změnou projde naše srdeční záležitost a to běžecká část HP. Vyslyšeli jsme připomínky běžců a start jejich závodu se posune až na 18hodinu, s největší pravděpodobností těsně před start bikerů. I jejich trasu nyní finalizujeme a zveřejníme ji, jakmile to bude možné. Budeme se snažit, aby distance tohoto závodu byla v rozmezí 8 - 9,9km.
Startovné pro dospělácké kategorie Hradeckého poháru zůstavají za symbolickou cenu 50,-Kč.

Těšíme se na Vás!

Přečteno: 2677 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček