Časovka na Benecko

Napsal(a)  Zveřejněno: 09. 05. 2018

Včerejší Den vítezství byl vítězný i pro náš tým. Na Benecku proběhlo MKHK v silniční časovce do vrchu, kde ve svých kat. zvítězil Marek Joska s Lukášem Čápem.

Start byl tradičně u bývalé továrny Tesla a cíl po 7,4 km u hotelu Žalý. Nejrychlejším závodníkem dne byl Jakub Hník, následovaný Lukášem a Janem Fišnarem. Lukáš zvítězil v kat. mužů Masters a obhájil loňské vítězství. Pro Marka byl tento závod premiérou, se kterou si poradil výborně a, i přes trochu přepálenou první půlku kopce, vyhrál kat. mužů Elite a ke svým narozeninám si tak nadělil mistrovský titul Královéhradeckého kraje.

V týdnu se na sociálních sítích objevila informace, že na Benecko přijede i Martin Klícha (Ráfkárna cycling team), velký rival našeho Marka. Martin se na závod připravoval velice poctivě a snížil svoji váhu na existenční minimum. Jeho hodnota tělesného tuku spadla pod neuvěřitelnou hodnotu 4%. (zdroj FB). Nebylo mu to bohužel nic platné a od Marka „nafasoval“ v cíli 30 s.

Přečteno: 2279 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček