Stalak Bike cup

Napsal(a)  Zveřejněno: 03. 05. 2017

V sobotu 29.5. se do Rychnova nad Kněžnou vypravila trojice bikerů týmu HSK ve složení Tomáš Ševců, Lukáš Čáp a Jan Truhlář.
Počasí nepřipravilo úplně ideální podmínky. Trať byla hodně podmáčená a blátivá předchozím vytrvalým deštěm a prověřila fyzické síly a technickou zdatnost všech závodníků.


Před startem se naštěstí počasí umoudřilo a vysvitlo slunce. Odstartováno bylo v 10 hodin a závodníky čekalo 4 až 5 okruhů dle kategorií. Hned v prvním kole získal mírný náskok Michal Kaněra a udžel jej až do cíle. Stíhací jizdou se jej snažila dojet naše dvojce Tomáš s Lukášem. Do cíle nakonec dorazl nakonce Tomáš na druhém místě, což mu však i tak stačilo na 1. místo v kategorie Muži do 30 let. Lukáš dorazil hned za Tomášm a uhájil tak celkově druhé místo v kategorii Masters. Honza Truhlář bojoval s nástrahami traťe a skončil 5. ve své katergorii Veteráni I. Po skončení závodu čekalo na závodníky příjemné prostředí restaurace U Mařenky a bohatá tombola připravená pořadateli, kde si přišel na své opravdu každý.
Ani neděle nedala závodníkům vydechnout a Lukáš si odskočil zazávodit na MetaXtren Hradce Králové. Šedesátikilometrovou rovinatou trať zdolal na 2. místě v čase 2:13:59 na skvělém druhém místě.

Přečteno: 1575 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček