Pražské kříšení formy na MTB XC v Řepích

Napsal(a)  Krteček Zveřejněno: 24. 09. 2014

Uteklo spousta času než se Petra Krtičková zase osedlala bike a vydala se na cross country. Okruh v Praze Řepích tuto neděli si půjčil většinu z letošní tratě Mistrovství ČR XC. Jen tam hlavní pořadatel a reprezentační trenér Viktor Zapletal zakomponoval zas nějaké to vylepšeníčko, aby "nebyla nuda"!

V rámci Pražského MTB poháru to pro ženy znamenalo čtyři okruhy, kde se jelo od začátku do konce podlaha na velmi členité trati. Vedle okruhu je krásný bikrosový areál a myslím, že do některých pasáží by se menší bike hodil:)
Nezbylo než kroužit na hardtailu a doufat, že dojde energie až za cílem. Realita byla však jiná, ale Petra se probojovala ke třetímu místu ve své kategorii. Tak snad to všechno ještě letos nekončí, protože bedna se počítá...:)

Nejrychleji všechny okruhy odkroužil Daniel Lukeš (Author team Stupno) a pohlídal si tak celkové vítězství v poháru. v ženách neotřesitelně vyhrála Karla Štěpánová (Kona cycling) a taktéž potvrdila suverenitu v poháru.

Přečteno: 1793 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček