Tyrkysová stopa v Českém ráji

Napsal(a)  Zveřejněno: 19. 04. 2014

Cyklistické mraveniště připomínal dnes kemp Peklo, kde vrcholila jedna z nejmasovějších cyklistických akcí pořádaných v ČR. I náš tým měl díky NUTRENDU zastoupení v počtu 6lidí + V.Vaněk jako hostující člen do soutěže týmů.

První v cíli byla Markéta, která absolvovala jednu z dětských tras. Dojela na 7.místě a pak už mohla vyhlížet starší týmové kolegy na trase 50km. Do hlavního závodu nastoupilo zhruba 1500lidí. Naději na slušné umístění měli tak pouze závodníci v první vlně, kterou jsme díky Nutrendu získali. Dle očekávání zajel nejlépe R.Šinkovský, který po zranění opět roztáčí pedály. Umístil se celkově na 25.místě, v kategorii z toho bylokrásné sedmé místo. Poté se v cíli objevil V.Vaněk 68(22) a Jirka 77(25). Naše další medailové želízko Zuzka dojela po kolizi a následném pádu do jednoho z překrásných lesů podél trati na 4.příčce v kat. V cíli ji chyběly brýle, ale úsměv na trati neztratila. Pepa a syn museli ze závodu odstoupit pro zdravotní problémy mladého Honzy. Pro úplnost se sluší dodat, že závod ovládl M.Splítek. V týmech jsme obsadili hodně dobré 5.místo!

Přečteno: 1833 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček