Expen přidal další podium

Napsal(a)  Zveřejněno: 27. 04. 2014

Ratibořický maraton přinesl další dva skvělé výsledky tyrkysového stáda. Expen se výborně připravil na závodní víkend a po včerejším stříbru bral dnes bronz ve své kategorii.

Na úpický stadion přilétl na celkovém šestém místě a po vyškrtání mimozemšťanů obsadil třetí místo v kategorii pozemšťanů. Ve spojené kategorii slečen i žen dosáhla dalšího úžasného výsledku Zuzana Wernerová v podobě 4.místa. Slušného výsledku dosáhl ještě M.Chutný, který dojel na 41.místě(14.kat) Radka zastavil defekt zadního kola a Jirku defekt spodních končetin. To že vyhrál Splítek je zbytečné zmiňovat. Už i Wikipedie u pojmu horská kola uvádí: Horská kola jsou jedním z nejmladších odnoží cyklistiky, kdy na speciálních kolech(bikách) můžete jezdit po nezpevěných cestách a dle svých možností i členitým terénem. Závody se pořádají v různých distancích a vždy mají vítěze v podobě M.Splítka. Závěrem bychom se chtěli zmínit o úspěchu našeho treninkového kolegy z Chorvatska Jardy Chutného, který dnes obsadil 3.místo. HSK blahopřeje!

foto - POKE

 

Přečteno: 1884 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček