Bezděz - Česká MTB klasika

Napsal(a)  Zveřejněno: 21. 05. 2014

Stará garda HSK, s jedním juniorem, se vydala včera k hradu Bezděz, aby si zpříjemnila nedělní den.

Klasická masovka, která je ale skvěle oraganizačně zvládnuta, měla na startu 1000lidí včetně eliťáků. Nás do tohoto závodu "nominoval" partner týmu výživový specialista fi.Nutrend. Na start se postavil Roman Šinkovský, Jirka, Radek, Šplíchalovic kluci a Per Novák. Hlavní hvězdou týmu byl bezesporu Šinky, který zároveň bojoval o bednu v součtu obou závodů - NH CAR Tour. Když mu zhruba 10minut před startem bouchlo zadní kolo, což někteří účastníci vnímali jako startovací výstřel, začla honička s přezouváním. Díky stánku Authoru, přijíždí Roman minutu před startem do VIP koridoru, a náležitě "roztepán", vyjíždí na 51km dlouhou trať. Já s Radkem se nesměle stavíme na čelo druhého koridoru, a několik minut po odjezdu "vyvolených", vyrážíme v záběrech ČT4 i my. Závod to byl tuze pěkný, alespoň mně vyhovoval. Nepříjemné byly asi čtyři kaluže na trati. Jednu jsme však skočili, druhou objeli zleva, třetí z prava a tu čtvrtou jsme vzali středem, aby měl p.Kocián pěkné fotky. Již po několikáté vyhrál tento závod Ježek. My všichni ostatní jsme dojeli za ním.

výsledky: Roman Š. 19 celk. (6.v kat) v součtu obou závodů mu patří 3.místo v kategorii!, Jirka 36 (11), Radek 97 (38), Josef 311 (117), Petr N. 404 (149) a Honza v juniorech 10.místo

Přečteno: 1923 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček