Novinka v námi pořádaných závodech

Napsal(a)  Bohumil Bouzek Zveřejněno: 19. 02. 2014

Jsme sice hlavně cyklistický tým, ale krom závodění také závody pořádáme. V letošním roce, krom pořádání již čtvrtého ročníku Nutrend Hradeckého poháru a spolupořádání VC města Hradec králové a GP Královéhradeckého kraje, připravujeme i jednu novinku. Tou bude zatím pracovně nazvaný "Běžecký Hradecký pohár".

Bude se jednat o desetidílný seriál závodů vypsaných pro 2 mužské a 2 ženské věkové kategorie. Vítězové jednotlivých kategorií se mohou těšit na volné startovné na Hradecký půlmaraton 2014. Bude se běhat na okruhu po cestách v okolí Biřičky. Délka jednotlivých závodů bude cca 7 až 8 km. Organizačně bude podobný cyklistickému NHP a rovněž termínově ho bude kopírovat. U Biřičky se tedy letos od 15.4.2014 budou scházet nejen vyznavači MTB cyklistiky, ale i přespolní běžci.

Sledujte tedy průběžně stránky NHP, kde se postupně budete dozvídat podrobnosti. 
V tuto chvíli se zatím můžete přihlašovat jen do cyklistického NHP, ale časem tam přidáme i registraci do běžeckého HP. Tvůrce webových stránek NHP již pilně pracuje na potřebných úpravách.

Přečteno: 5750 krát

1 komentář

  • Odkaz Komentáře Bohumil Bouzek napsal(a) Bohumil Bouzek Zveřejněno: 06. 03. 2014

    Je to jen testování, tak si tu aktualitu musím pochválit. Bobane, jsi pašák, ale na presidenta HSK ani zdaleka nemáš.
    To je přímo KABRŇÁK !!!
    Tímto Tě Jiříku zdravím :-)

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček