DP Mělčany v naší dominanci

Napsal(a)  Zveřejněno: 19. 05. 2014

Expen vítěz kategorie Masters, Michal Cimburek vítěz kategorie mužů, Petra vítězkou v ženách a Zdenda druhý mezi Veterány1.

Po minulém závodě DP, kdy na časovce v Semechnicích byl průměr na kategorii 6 lidí, jsme si řekli, že tentokrát do Mělčan vyšleme početnější skupinu. Nakonec ani naše posílená účast nepomohla a průměr na kategorii spadl pod 5 lidí. Něco určitě sebralo počasí, nicméně na jiných závodech byla účast v řádu stovek nebo minimálně desítek. Pokud tedy nechcete jezdit v závodě sami, kdy před sebou ani za sebou nikoho nemáte, takže Vás to nemotivuje k lepšímu výkonu, rozhodně nejezděte na DP. Ne to samozřejmě nemyslím vážně, DP je srdcová záležitost, pro někoho je to vlastně i vrchol jeho cyklistického životního snažení.  Co říct k závodu. Kupodivu když několik dní pršelo, tak na trati bylo bahno. Kupodivu se to bahno lepilo na kola i dresy. Kupodivu ta trať byla těžká, pomalá a nebezpečná. No a samozřejmě tento závod mohl vyhrát jenom jeden, ten nejlepší v dané kategorii. No a není se tedy čemu divit, že 3x to byl člověk od nás. Přátelé a teď ruku na srdce a položme si otázku - Kdo z Vás to má?

Přečteno: 1910 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček