Rock Machine Hradecký pohár 2014

Napsal(a)  Zveřejněno: 09. 03. 2014

Něco málo přes měsíc zbývá do dalšího ročníku Hradeckého poháru. 4. ročník ponese jméno nového partnera, jímž se stal Rock Machine!

 

Nejedná se pouze o náhradu hlavního partera. Pohár chystá několik změn. Ty dvě hlavní jsme již představily dříve. Je to z velké části nová trasa hlavního okruhu, která bude již brzy označena, a tak si ji budete moci z předstihem natrénovat. Další novinkou je rozšíření RMHP o běžeckou verzi poháru, která bude startovat svým prvním závodem, stejně jako bikeři, 15.dubna. Start závodu je předpokládán na 17.10 ihned po dojezdu mladých nadějí na odrážedlech.
Včera byl již spuštěn přihlačovací systém na běžeckou verzi, tak neváhejte a přihlašte se již nyní. Startovné pro běžce bude ve stejné výši jako pro bikery - 50Kč.
Délka závodu bude cca 8km, máte tak výbornou možnost postupně natrénovat na podzimní Hradecký půlmaraton, na který se vítězové všech čtyř kategorií kvalifikují.

Přečteno: 3572 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček