Domácí Okolo Hradce

Napsal(a)  Zveřejněno: 03. 06. 2014

V neděli jsme do boje o krále našeho města vyslali hned několik nadějí, s cílem posbírat co nejvíce kovů. Tým se rozdělil zhruba na polovinu do obou distancí, nechyběl týmový fotograf, psycholog a spousta tyrkysových fans podél trati. Trasa je naprosto známá, 80% hoblujeme dnes a denně při trénincích, překvapit nás tedy nemohlo nic. Rekonstrukci silnice v Malšovicích jsme za doprovodným vozem objeli elegantním obloukem, a pak už se letělo směrem na Nový HK.

Na podium jsme nakonec vystoupali 3x, přičemž hymna HSK se nehrála ani jednou. Nejlépe dle očekávaní zajel Expen, který přijel ve skupince 6+ a vybojoval 2.místo v kategorii otců. Josef a syn, známá rodiná jistota, získala druhý flek v rodinných týmech a V.Vaněk, co by hostující člen a podpora na třicítce pro Jirku, obsadil bronz v M24+. Těsně pod stupni skončila Zuzka, která ještě co by ne úplně fit naskočila do sedla a přijela 4. v ženách M19-29. Žolík v mužích Zdenda v kat.M40 skončil pátý. Závod si protrpěl Lukáš, který na týmový příkaz přicestoval do hlavního města jeho milovaného kraje, aby reprezentoval svůj milovaný tým. Zhruba 40km čekal na pořádný kopec, aby nakonec zjistil, že vyšší kopec než je on sám v HK není,  úplně se zhroutil a s vražedným výrazem protnul cíl. Jako další úkol od týmu dostal zúčastnit se Zavírání hospůdek v podzimním termínu.

Tím bychom kapitolu CMT v HK ukončili, blahopřejeme vítězům a těšíme se zase někdy příště.

Přečteno: 1778 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček