Čáp s Pilnáčkem deklasovali zbytek světa!

Napsal(a)  Zveřejněno: 07. 06. 2014

 Za konečně krásného letního počasí, na téměř suchém podkladu proběhl v sobotu další ročník Cyklo Maštale. Náš tým naplnil očekávání a zcela triumfálním způsobem ovládl obě hlavní trasy. Petr Expen Pilnáček zvítězil s přehledem a s naprostou noblesou na trati 50km. Jeho kolega z prvního útoku Lukáš Čáp si vystřihnul dvojitou porci a na trase 100km dokázal v závěrečném spurtu zvítězit, čímž se náš tým zařadil ve sprotovním žebříčku týmů hned za fotbalovou Spartu Praha, která také letos získala double. Smůlu měla Zuzka, která na trase 50km defektila a ztratila tak první flek a zcela jistě vyhraný závod. Otázka je, kdo z Vás by tento další úspěch dokázal vstřebat, už takhle toho je na víkend slušná porce zlata. Zuzka si svou chvíli slávy určitě ponechala na příště a my Vás budeme rádi informovat.

Negativní na celém závodě bylo zranění Romana Šinkovského, který dělal parťáka Lukášovi na "stovce" avšak po pádu musel být převezen do nemocnice v Litomyšli, kde se podrobil operaci zraněné ruky. Roman už je doma a my přejeme brzký návrat do sedla a v jeho případě i dalších sportovních aktivit.

Přečteno: 2068 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček