Expen si v Lomnici doskočil pro vítězství!

Napsal(a)  Zveřejněno: 29. 06. 2014

I když našemu Expenovi začala včera rodinná dovolená,ještě si mezi balením odskočil do Lomnice nad Popelkou na Trek krkonošsky maraton. Po náročném víkendu z minulého týdne zcela logicky zvolil střední trasu,

což se ukázalo jako nejlepší řešení. Od startu určoval tempo a v průběhu závodu i odjel Tomáš Berger. Petr se držel v trojici,později už jen dvojici pronásledovátelů. Trať sice měla jen 48km, ale s převýšením 1300m na ni moc roviny není a je plná skvělý singlu a zajímavých sjezdů. Nakonec se rozhodovalo v posledním stoupání, kam již najiždelo čelo pohromadě. 10m před poslednim sjezdem Petr nastoupil a do sjezdu to pustil na plno a projel vítězně cílem! Před dovolenou si nadělil krásný dárek a nyní ho čeká odpočinek do druhé půlky sezóny. Pokud se již ztrácíte v medailových úspěchách z první půlky sezony, nebo se Vám snad pletou s těmi od Lukáše, tak slibujeme, že Vám včas přineseme rekapitulaci.

Lukáš tento víkend odpočíval. Při posledním měření se objevily nesrovnalosti v obvodu jeho pasu na které upozornil jeden z předních odborníků na doping uvnitř svého týmu. Je pravda, že v zimě měl Lukáš o 2 centimenty více než nyní, nicméně doložil to prázdným obalem od čokolády Milka, a tak nyní čeká na verdikt. Smutné je, že přijde o Tour de France a možná i Polomy. Tým se za Lukáše postavil, ukázalo se, že onu nešťastnou čokoládu mu koupil sám manažer Radek, jako poděkování za sportovní přínos našeho týmu.

Přečteno: 1848 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček