Přes tři vrchy Vysočiny by Expen

Napsal(a)  Zveřejněno: 14. 07. 2015

V sobotu se Expen vydal na maraton "Přes tři vrchy Vysočiny".

Terény v okolí Horní Cerekve nabídly na trase opravdu skvělé bikování v podobě mnoha singlů,těžkých sjezdů,minima asfaltu a velice výživných stoupání. Tento závod by se dal i v klidu přejmenovat na "přes čtyři vrchy" jelikož poslední stoupání se jelo prakticky dvakrát.

Expen již jednou úspěšně absolvoval kratší variantu, ale i díky příjemnému počasí,tréningu a ne už tak příjemnému startovnému se rozhodl si to užít a zvolil 85km distance s skoro 2000m převýšení.  Nakonec poněkud rozladěn dorazil na 13místě celkem a 7. v kat.

 

Co dodal:

Vzhledem k nic moc formě byl cíl TOP 10,ale na startu se objevilo pár zvučných jmen v čele s Adelem,Andrlem nebo Bambulou a když jsem v prvním stoupání odpadl a pohyboval se na hranici 15tky.,tak jsem nebyl moc spokojen. Po 30km jsem odjel ze skupiny 4lidí a postupně se mi jelo lépe a přibližoval jsem se k oné desítce. (jen teda jet 50km prakticky sám bylo trochu na morál) Bohužel neznalost tratě a místy i docela špatné značení znamenalo troje kufrování a 5km před cílem jsem přišel o min. dvě místa. Nakonec teda ta 13ka. Ale desítka byla i tak časově poměrně daleko.

Každopádně, kdo si chce užít skvělé terény, náročnou trať,vynikající nudle s mákem a tvarohem a v zázemí neskutečně ledovou sprchu,vřele doporučuji! (jen bedlivě hlídat šipky na stromech)

Přečteno: 1799 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček