Prázovka bez překvapení

Napsal(a)  Zveřejněno: 06. 04. 2014

Jarní Prázovka opět nepoznala nového vítěze. Po několikáté v řadě ji s přehledem zdolal nejrychleji Martin Splítek.

Zhruba 35 účastníků letošního otvírání silniční sezony se za ideálního počasí přesunulo od Čechů do Dobrušky na náměstí. Zde se rozdala čísla, svlékly přebytečné svršky a poté ředitelka závodu za odbočkou na Domašín vyslala skupinu do nejkrásnějšího stoupání regionu. Ihned po startu odjela skupinka Chutný otec a syn a M.Cimburek. Jejich nástup byl zlikvidován ještě v Domašíně. Poté se pokusil čelní skupinu několikrát roztrhat A.Komberec. V Dobrém se rozhodl M.Splítek odjet a jak si řekl, tak učinil. Do cíle přijel v čase 29.15 a opět vyhrál Jarní Prázovku!

Děkujeme všem týmům, či jedincům, že s námi jeli a po výšlapu si s námi popovídali na Prázově Boudě o převodech, technice a materiálech, tedy o všem, co už ze závodů zcela vymizelo, protože na to není čas. Velké mínus u nás mají nezúčastněné týmy, především Frynta, V6, Stalak, I-trenink. Přežila tato uskupení vůbec zimu?

 

Přečteno: 2236 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček