Rock Machine Hradecký pohár 2014 no.1

Napsal(a)  Zveřejněno: 16. 04. 2014

Máme za sebou dlouho očekávaný premiérový závod RMHP roku 2014. Děkujeme všem zúčastněným, všem zainteresovaným i všem fanouškům na trati.

Fotky ze závodu se dají najít na FB nebo přímo v galerii zde na stránkách.Podle ohlasů se nová dospělácká trať líbila. Věřte, že až třeba jednou bude suchá, tak jako byla celou zimu, bude se Vám líbit ještě víc. Určitě se najdou závodníci, kterým třeba stará verze vyhovovala více, nicméně nová trasa nám umožňuje zařadit další disciplínu a tou je běh. Včerejší první běžecký závod ukázal, že běžci jsou stejně pohodoví a veselí sportovci, jako drtivá většina cyklistů. Věříme, že počet startujících bude ještě stoupat, snad nám v tom pomůže i počasí - hned třeba příští sváteční závod. Absolutorium si zaslouží borci, kteří zdolali běžeckou trať a o několik minut později nastoupili i do bikového závodu. Nevyhazujte svá čísla, poctivě trénujte a 1.5 od 17hod na značkách!

PS: Pokud by někoho napadlo, jak přibrzdit Splítka, tak pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Přečteno: 1851 krát

Zanechat komentář

Komentujte slušně, nevhodné příspěvky budou mazány webmasterem.

Internetový partner

logo-hp

Studio Vaněk Design se specializuje na tvorbu sportovních klubových webů a jejich správu, je také partnerem HSK Cycling.

Rychlý kontakt

 
737 445 263
Prezident teamu: Jiří Nádvorník
Manager teamu: Radek Pilnáček